TMO tarafından Erfelek’te fındık alımı gerçekleştirildi. AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’in girişimleri sonucunda ilçeye gelen TMO yetkilileri, ilçede yaptıkları görüşmeler neticesinde üreticilerden fındık alımına başladı. 

İlçe Kaymakamı Mustafa Düzgün, Belediye Başkanı Mehmet Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Taner Turan ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Enes Özgenç ile birlikte ilçede ziyaretler gerçekleştiren TMO yetkilileri, ilçenin fındık üretimi hakkında bilgiler aldı. 

İlçenin en önemli gelir kaynaklarından bir tanesi olan fındığın TMO’ya satışında emeği olan AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’e teşekkür eden Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun, girişimin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Uzun; “Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş’in girişimleri sonucu Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından Erfelek’te fındık alımlarına başlandı. İlçemizin en önemli gelir kaynaklarından biri olan fındığın çiftçimize bol ve bereketli kazançlar getirmesini temenni eder, Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş’e vermiş olduğu destek için teşekkür ederim” dedi. 


 

Editör: Vitrin Haber