Boyabat Belediyesi ve Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından birlikte organize edilen etkinlikte ilçede görev yapan servis minibüsleri, taksi durakları ve ticari taksiler Boyabat Belediyesi Çevre Temizlik ve Koruma Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı dezenfekte edilerek koruyucu önlemlere devam edildi. 

Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Erbaş yaptığı açıklamada, Boyabat Belediyesi'yle işbirliği içerisinde vatandaşların sağlığı için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. 

HALKIMIZIN SAĞLIĞINI KORUMAYA ÇALIŞIYORUZ
Erbaş; "Bu salgın başladığından bu yana ortalama on günde bir ticari taksileri, otobüsleri, servis minibüslerini, yazıhanelerini, durakları dezenfekte ederek halkımızın sağlığını korumaya, Covid-19 salgınına karşı önlem almaya çalışıyoruz. Dezenfekte çalışmalarımızla birlikte araç sürücülerimizi de daha bilinçli davranış içinde olmaları için, gerek sağlık ekiplerimiz, gerek emniyet görevlilerimiz tarafından bilgilendiriyoruz. Çalışmalarımız bu salgın tehlikesinin sona ermesine kadar devam edecektir. Hem araç sürücülerimizin hem de vatandaşlarımızın duyarlı, sorumlu davranmalarını rica ediyoruz" diye konuştu.

boyabatsesi.com
 

Editör: Vitrin Haber