156 eserin yarıştığı, bin lira ödüllü tasarım yarışmasında, Taşhan ödüle uzanan isim olurken, bölüm derslerinde uygulama yapılmasının bu başarısında önemli olduğunu vurguladı. Gerze MYO öğrencisi, okuduğu bölümde edindiği tecrübe ve yaratıcı düşünme yetisini kazanması nedeniyle hocalarına teşekkür etti.

TEK HEDEFİ KENDİNİ GELİŞTİRMEK
Kazandığı ödül sonrası açıklama yapan Taşhan, yarışmayı gördüğünde hemen katılmaya karar verdiğini söyledi. Tasarıma başlamadan önce ufak bir sektör analizi yaptığını ve tasarımı kafasında kurguladığını belirten genç tasarımcı, neler yapabileceğini düşünmeye başladıktan sonra aklındakileri tasarıma dökmeye başladığını ifade etti.
“Kendimi sürekli geliştirmek tek hedefim” diyen Taşhan, Yeni tasarımları araştırmayı, kurgulamayı ve bunları tasarıma döküp gerçeğe dönüştürmeyi sevdiğini söyledi. “Okuduğum üniversitenin bu başarıda katkısı çok büyük” dedi.
Birinci olmanın gurur verici bir duygu olduğunu anlatan Düzceli Taşhan, “kendimi artık daha iyi kanıtlayabildiğimi düşünüyorum. Çevremden de çok güzel geri dönüşler aldım. Bu başarıda emeği bulunan tüm aileme, arkadaşlarıma ve değerli öğretmenlerime teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİ KALİTEMİZ YÜKSEK
Aslen Düzceli olduğu öğrenilen Oğuzhan Taşhan’ı kazandığı birincilik ödülü için tebrik eden Gerze MYO Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Alev Erenler, “bu tarz yarışmalarda elde edilen başarılar öğretim kalitemizi ne kadar yüksek olduğunu bize gösteriyor” dedi. Taşhan’ın kazandığı başarının Gerze MYO’nun bilinirliğini daha çok artırdığını ve öğrencileri başarıya ulaşma konusunda teşvik ettiğini söylerine ekledi.
gerzeninsesi.com
Editör: Vitrin Haber