Türkeli Güzelkent Köyü Muhtarı Hayri Gürleyen, binanın tekrar muhtarlık bünyesine kazandırılmasından dolayı Güzelkent köyüne hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek, "Türkeli Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne tahsisli olan Saray Garden Life Turistlik Otel'in protokolünü yaptık. Artık bu tesis, Guzelkent Köyü merhum Tuncay Cankur sosyal tesisi olarak faaliyet gösterecek.

Yani köyün malı, köylüye hizmet verecek, şahıslara kişiye peşkeş çekilmeyecek. Tuncay kardeşimizin ismi de bu tesisle birlikte yaşayacak. Allah doğrunun yanındadır her zaman. 2 yıldır özel durumlar hariç içerisine dahi girmediğim bu tesisi, bu şekilde getirmemizde bizlere yardımcı olan başta, Sayın Kaymakamımız Mehmet Rıdvan Doğan'a, Ak Parti İlçe Başkanımız Adem Ünal'a, Encümenlerim Şükrü Işık ve Veysel Şahin'e, Özel İdare Müdürüm Cengiz Özcan'a, birlik muhtarlarım Şaban Gürleyen ve Murat Özturk muhtarlarıma, köy halkı adına teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

Gürleyen'in sosyal paylaşım sitesinden duyuru yaptığı bu paylaşımına destek ve tebrik mesajları yağdı. "Ölümle tehdit edildim, davamdan vazgeçmedim" Muhtar Gürleyen, hayırlı olsun dileğinde bulunan vatandaşlara da cevaben, "Hayırlı dualarınız ve güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Bu manevi destekleriniz bana güç veriyor ve daha da çok hırslandırıyor. Bu memlekette çizdiğin yoldan, kişiliğinden taviz vermeden, hakkaniyet güderek görev yapmanın bedeli çok ağır ve en ağır bedelleri de şahsım olarak ödedim. Ömrümüz oldukça da ödemeye devam edeceğim. Ölümle tehdit edileceksin, evini aracını yakmak isteyecekler, sanal alemlerde karı kılığına girip sahte isimlerle soyuna sopuna hakaretler duyacaksın. Aç çakallar gibi arkandan hep bir açığını arayacaklar, bunun gibi daha neler neler. Bu ikiliği ben yaratmadım. Ben sükunet olsun diye bazen alttan aldığım bile oldu. Yanlış yapmışım, bizim duruşumuz bazı kesime ağır geliyor, kabullenmek istemiyorlar. Çünkü sahtekarlık, şerefsizlik kanlarına işlemiş, adam gibi yaşamak herkesin hakkına hukukuna saygı göstermek ağır geliyor. İşte bu yüzden bu tip tehditlerle yıldırılmak isteniyorum. Ama yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. Şunu neden anlamıyorlar, değişsem bu zamana kadar zaten değişirdim. Korksam çoktan bırakıp giderdim. Eee... daha ne istiyorsunuz, vuracaksanız vurun ben zaten kendimi feda etmişim. Bir Hayri gitmiş ne olacak, sizin yanıldığınız nokta, bizim bu duruşumuzla bu köyde değişiyor ben gitsem meydan size mi kalır sanıyorsunuz. Bir Hayri gider, 100 Hayri gelir. Sizlerle köyümüz için daha nice güzel haberler paylaşmak dileği ile hepinize saygılarımı sunuyorum, sağolun varolun."
 
Editör: Vitrin Haber