Sultanbeyli Sinop Gerzeliler Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Civelek beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti. 2008-2013 yılları arasında Gerze’de Kaymakam olarak görev yapan Metin Kubilay’ı makamında ziyaret eden Dernek Başkanı Mustafa Civelek ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Kubilay’a dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili bilgi veren Sultanbeyli Sinop Gerzeliler Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma DerneğiBaşkanı Mustafa Civelek, Kaymakam Kubilay’ı 10 Şubat tarihinde gerçekleştirecekleri etkinliklerine davet ettiklerini söyledi. Civelek; “Sultanbeyli kaymakamımız Sayın Metin Kubilay Beyi makamında yönetim kurulu üyelerimiz ve Dernek ağalarımızla birlikte ziyarette bulunduk diyen Dernek Başkanı Mustafa Civelek 2008-2013 tarihleri arasında Gerze Kaymakamlığı görevini de yürütmüş olan Kubilay'ın Derneğimize ve şahsımıza gösterdiği ilgi ve alakadan oldukça memnun olduk. Sayın Kaymakamımız uzun yıllar Gerze'mizde hizmet etmiş, ilçe sakinlerimizin büyük takdirini toplamış hala Gerze ile Gerzelilerle gönül bağı olması hasebiyle de Gerze'mizi konuştuk. 10 Şubat Cumartesi akşamı derneğimizde gerçekleştireceğimiz mantı gecemize de onur konuğu olarak kendisini davette bulunduk diyen Civelek, Sayın Kaymakam beyin bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı kaymakamımıza teşekkür eder çalışmalarında Üstün başarılar diliyoruz” dedi. 

Dernek Başkanı kısa bir süre önce Kayınvalidesini kaybetmesinden dolayı da Kubilay ailesine Başsağlığı dileklerinde bulundular.
Editör: Vitrin Haber