Geçtiğimiz Mart ayı içerisinde Gerze ilçesinde denizde kaybolan Cüneyt Ekşi’yi arama çalışmalarını yürütmek üzere ilçeye gelen 1.Arama Tarama Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Albay Ramazan Kesgin ilçe Kaymakamı Bülent Bayraktar’ı ziyaret ederek, arama çalışmalarındaki son durum hakkında bilgiler verdi. 

Sinop'ta 20 Mart'ta denize açılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan balıkçı Cüneyt Ekşi'yi arama çalışmaları, Balıkesir Erdek Mayın Filosu Komutanlığına bağlı M 266 Amasra ve M 267 Ayvalık adlı mayın avlama gemileri ile sonarlar ve su altı arama robotlarıyla sürdürülüyor. Devam eden arama çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere Gerze Kaymakam’ı Bülent Bayraktar’ı makamında ziyaret eden, 1.Arama Tarama Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Albay Ramazan Kesgin ve beraberindeki 2 gemi komutanı kayıp balıkçıya dair henüz bir ize rastlamadığını ancak aramaların devam ettiğini söylediler. 

Gerze açıklarındaki mezgit ağını toplamak için denize açılan Cüneyt Ekşi, kendisinden haber alamayan ailesinin başvurusu üzerine 20 Mart'tan bu yana aranıyor.

Üzerlerinde su altı arama robotları ve sonarlar bulunan Balıkesir Erdek Mayın Filosu Komutanlığına bağlı M 266 Amasra ve M 267 Ayvalık adlı mayın avlama gemileri, Gerze açıklarında kayıp balıkçı Ekşi'yi arama çalışması yapıyor. 

Editör: Vitrin Haber