Sinop Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Çoşkun beraberindeki Başkan Yardımcısı Kamil Kökçü, Vakıf Avukatı ve Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Uzunöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Çalışkan, Musa Öztürk ve Aydın Cengiz, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'yı makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette çocuklar ve gençler için gerçekleştirecekleri projelerden bahseden Vakıf üyeleri, Sinop Eğitim Vakfı hakkında Belediye Başkanı Belovacıklı’ya bilgiler verdi. 2015 yılı Mart ayında kurulan Sinop Eğitim Vakfının, kırk üç tane mütevelli heyeti ve on bir tane yönetim kurulu üyesinden oluştuğunu belirten Sinop Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Çoşkun, öğrencilerin eğitim, sosyal ve kültürel alandaki ihtiyaçlarına destek olan vakfın aynı zamanda bu yıl 256 öğrenciye burs verdiğini ve yedi taksit halinde verilen burs öğrenci başına bin 350 TL olarak ödendiğini ifade etti.

"Işığını Geleceğe Yansıt" sloganıyla öğrencilerimize destek olmak isteyen hayırsever vatandaşlarımıza ulaşabilmek için Sinop'un ilçelerini dolaşan Vakıf, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'dan da destek sözü aldı. Sinop Eğitim Vakfı'nın geleceğin umutları olan çocukların eğitim-öğretim ve sosyal-kültürel anlamda ki çalışmalarını takdir eden Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, yönetim kurulu üyelerine ilçenin sembolü olan "Hacı Kadı Horozu" heykeli ve hediyeler takdim etti.
Editör: Vitrin Haber