Sinoplu Milli Görüşçüler Organizasyonu ve Adil Düzen Derneği (SİMGO) tarafından, geçtiğimiz Ağustos ayında Ayancık ve Türkeli ilçelerinde yaşanan sel felaketinde mağdur olan vatandaşlar için yardım kampanyası düzenlendi.

Yoğun ilgi gören kampanyadan elde edilen nakdi yardımlar, SİMGO Genel Başkanı Gökçen Göksal ile Yönetim Kurulu Üyeleri Metin İnce ve Şamil İnce tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı. 

SEL BÖLGELERİNDE ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİLER

Yaşanan büyük felaket sonrasında yaraların sarılmaya çalışıldığı bölgeleri ziyaret eden SİMGO heyeti burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi, bölgede devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

SİMGO gönüllüleri Şaban Altındal ve Arif Aydemir’in de eşlik ettiği Ayancık ziyaretlerinde daha önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine üzerlerinde SİMGO logolarının olduğu zarflar takdim edildi. Yardım ulaştırılan selzedeler duydukları memnuniyeti ettikleri dualar ile dile getirdiler. Ayancık’ta yapılan ziyaretlerin ardından Türkeli ilçesine geçen SİMGO üyelerine burada Saadet Partisi İlçe Başkanı Veli Tunç eşik etti. Türkeli ilçesinde selden zarar gören sanayi bölgesinde temaslarda bulunan SİMGO üyeleri esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdiler. SİMGO üyeleri burada ayrıca İlçenin sevilen ve saygın isimlerinden Şenel Ünal’ı da ziyaret etti. 

Editör: Vitrin Haber