Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan’ı makamında ziyaret eden SİAD yönetimi dernek çalışmaları hakkında Başkan Kılıçaslan’a bilgiler verdi.
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, SİAD’dan ilçeye yatırım yapmaları talebinde bulundu. Kılıçaslan; “Durağan’ın gelişimi için gelen iş adamlarını ağırlayarak ilçemize yatırım yapmalarını talep ettik. İlçemizin mevcut yapısı hakkında bilgiler verdik. Sinoplu İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Çetin Aksoy, Şaban Yılmaz, Emre Özcan, Murat Yurdagül, Barbaros Baltacı, Hüseyin Çakırbaş, Bülent Durgun, Mustafa Dağcı bizleri ziyaret etti. Çalışmalarımız hakkında bilgi verdik, fikir alış verişinde bulunduk. SİAD’ı Sinop’a ve Sinoplulara hizmet etmeye çalışan, sosyal sorumluluk projelerinden yatırımlara, spor desteklerinden kültürel faaliyetlere, birçok alanda
Sinoplulara destek olmaya ve sahip çıkmaya çalışan bir sivil toplum örgütü olması nedeniyle her zaman takdir ediyoruz. Bu vesileyle, doyduğu topraklardan doğduğu topraklara bir vefa borcu olduğunu düşünen bunun içinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan çalışmalarına devam eden SİAD’da teşekkür ediyorum. Değerli iş adamlarımıza her zaman kapımız açıktır. Durağan’a yapılacak bir yatırımda şahsım ve Belediye olarak yanlarındayız. SİAD yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Bu vesileyle tüm Sinoplu iş adamlarımıza ve hemşerilerimize saygı sevgi ve selamlarımı iletiyorum" dedi.
 
 
Editör: Vitrin Haber