Başkan Şensoy semt sahası projesi ile ilgili Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkileriyle Tabaktaş Caddesi mevkiinde bulunan arazide inceleme yaparak yetkililerle fikir alışverişinde bulundu. 
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’un 23 Haziran tarihinde Ankara ziyareti kapsamında Gerze ilçesine 1 Adet yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 1 Adet Semt Sahası ve Atatürk Mahallesi’ne 1 Adet Kapalı Spor Salonu olmak üzere 3 önemli yatırımın müjdesini vermiş ve bu kapsamda protokol imzalanmıştı.

GERZE, 3 ÖNEMLİ YATIRIMIN SAHİBİ OLDU
Proje alanında gerçekleştirdiği incelemelerden sonra açıklamada bulunan Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy; Ankara’ya 23 Haziran tarihinde gerçekleştirdiğimiz ziyarette Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş’in yoğun çabaları sonucunda Sinop’umuz bir kez daha önemli yatırımlar kazanmıştı. Bu kapsamda da ilçemiz 1 Adet yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 1 Adet Semt Sahası ve Atatürk Mahallesi’ne 1 Adet Kapalı Spor Salonu olmak üzere 3 önemli yatırımın sahibi olurken, Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile yapılan protokol imzalarıyla birlikte büyük mesafe kat etmiştik” dedi. 

PROJEDE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileriyle proje alanımızda incelemelerde bulunarak yapılan değerlendirmeler ile Gerze’ye faydalı olacak olan proje için fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Şensoy; “ Projelerimizde büyük pay sahibi olan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu’na, Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş’e, Spor Toto Genel Müdürümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun’a, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
 


 

Editör: Vitrin Haber