Geçtiğimiz yıl içerisinde karşılıklı olarak gerçekleştirilen ziyaretlerle ikili ilişkileri kuvvetlenen Durağan Belediyesi ve Konya Selçuklu Belediyesi ilçelerinin gelişimi için birbirlerine destek oluyor.

u anlamda dostluk örneği sergileyen Konya Selçuklu Belediyesi ilçede kullanılmak üzere durağan Belediyesine 1 tır kamelya ve oturma bankı gönderdi. Bu duyarlı hareketten ötürü Konya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür eden Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, gönderilen malzemelerin ilçenin önemli bir ihtiyacını karşıladığını söyledi.

Kılıçaslan; “Mevlana şehri Konya ilimizin Selçuklu ilçesi Belediyesinden belediyemize destek geldi. Türkiye’nin en büyük ve en güçlü ilçelerinden biri olan Selçuklu ilçesinin mimarı değerli Belediye Başkanımız Sn. Uğur İbrahim Altay Bey Belediyemize 1 Tır kamelya ve oturma bankı gönderdi. Selçuklu Belediye Başkanımız Sn. Uğur İbrahim Altay’a ile Başkan Yardımcıları Murat Can ve Şükrü Koyuncu'ya desteklerinden dolayı ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Belediyemizin imkanları belli. Gelirimiz giderimizi anca karşılıyor. Şimdiye kadar yapılması gereken ama yapılmayan bir çok hizmet var. Bu hizmetlerin hayata geçmesi için bazı İl Belediyelerimizle, İlçe Belediyelerimizle irtibata geçiyor, başkanlarımızı ziyaret ediyor, destek istiyoruz. Bu ziyaretlerin karşılığını da alıyoruz” dedi. 


 
Editör: Vitrin Haber