Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu'nu makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında Sinop İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Fatih Özçelik'de hazır bulundu. Çeşitli konularda Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ile istişarelerde bulunan Başkan Şefik Çakıcı, sadece Boyabat halkının değil, ilçenin tarihi ve kültürününde emanetçisi olduklarını söyledi.

Çakıcı: "Bu gün dava arkadaşımız, partinin kurulduğu günden bu yana hem Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı, bizde de emeği olan İl Genel Meclisi Başkanımız Yakup ağabeyimizi ziyaret ettik, istişarelerde bulunduk. Sinop bizlere emanet. Boyabat, belediye başkanı olarak bana emanet. Sadece yaşayan insanların değil, bize emanet edilen tarih ve kültürün de sorumlusuyuz. Hem bu konuları istişare ettik. Hem de Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü olan 2023 yılında Türkiye'nin dünyanın her yönüyle en güçlü ve en güzel ülkeleri arasında yerini almasını sağlamak için ülke genelinde topyekun, hep birlikte çalışıyoruz. Meclisimizin de Sinop ölçeğinde görevi, köylerimizi 100. kuruluş yıl dönümüne alt yapısı, yolları, köy konakları ve çocuk parklarıyla hazırlamak. Yerel ölçekte de bizim de görevimiz Boyabat'ımızı huzurlu, mutlu ve daha müreffeh bir kent olarak 2023'e hazırlamak, gelecek nesillere daha güzel ve yaşanır bir Boyabat bırakmak. Bu noktada var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sinop İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu'da, tüm meclis olarak Sinop ve ilçeleri için çalıştıklarını belirterek, Çakıcı'ya çalışmalarında başarılar diledi.
 

Editör: Vitrin Haber