Proje aşamasından bu yana çok merak edilen ve heyecanla beklenen Şahinoğlu Çifliği Turistik Tesisleri 23 Temmuz 2019 Salı günü hizmete girdi. Açılışa TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salim Akbaş, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Şahinoğlu Group Yönetim kurulu başkanı Mustafa Şahinoğlu’na plaket takdim etti.
30 Yataklı Otel, Alabalık Tesisi, Balık Havuzu, Su Değirmeni, Ambarlar, Dokuma El Sanatları, Köy Kültür Müzesi ve Yöresel Lezzet Mutfağı’nın yanı sıra Tavuk Kümesleri, Ahırlar, Bal Arıları, Hayran At binme, Atış Poligonu ve muhteşem doğasıyla hizmete giren Şahinoğlu Çiftliği misafirlerine doğal köy hayatını yaşatmayı planlıyor.

Açılışa gelen davetlilere kısa bir bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahinoğlu açıklamasında ” Başta TÜRSAB Yönetim kurulu başkanı Firuz B.Bağlıkaya ve diğer davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Şahinoğlu ” Tesisimizin yüzde 70-80 e yakın oranda bitti, çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Kurban Bayramı öncesinde tüm hazırlıklarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Tesisimizin 30 yataklı, Alabalık tesisi, organik tarım ürünleri, organik serpme kahvaltı, tavuk besleme , tamamen köy bağ bağçe işlerinin yapılabileceği, doğal ürünlerin ekildiği, biçildiği, toplanıldığı geniş kapsamlı bir konsept oluşturduk. Tesisimizi sürekli geliştirmeye devam edeceğiz.’’dedi.

Şahinoğlu: Gelen Yerli ve Yabancı turistlerin Su değirmenleriyle un çekildiği, alabalığını kendi tutabileceği, yöremize has tarhana, bulgur, keşkeklik yapılabileceği, Kışın Av Turizmi, At çiftliği ile gezinti yapılabileceği bir yelpaze ile karşılaşabileceği çok geniş bir alanda farklı farklı etkinliklerin yapılabileceği bir tesis kazandırdıklarını belirtti.
Mustafa Şahinoğlu ayrıca “Tesisimizde Divan Otellerinde, Pera Palas otellerinde İran, İtalya, Slovakya, Atina ve 5 yıldızlı otellerde görev yapmış Alanında uzman bir Şef Aşçıbaşı’nın görev alacağını sözlerine ekledi.
Şahinoğlu Group Hac ve Umre Faaliyetlerinde, Yurtiçi ve yurt dışı turizm organizasyonları, Vize Hizmetleri, Turist taşıma hizmetleri faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bu bir 'Advertorial'dir
 

Editör: Vitrin Haber