Saraydüzü ilçe jandarma bölük komutanlığında askerlik yapan ve değişik yerlere gidecek olan 49 asker için Saraydüzü kapalı spor salonunda yemin töreni yapıldı.

49 asker ailesi Saraydüzü ilçesinde yapılan yemin töreni sonrasında evlatlarıyla buluştu. Yemin töreni sonunda asker ailelerine ve askerlere yemek verildi. 
Saraydüzü Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin ve Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker'in ev sahipliği yaptığı yemin törenine Sinop Valisi Hasan İpek, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Mermerci, Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy, Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat İlçe Jandarma Bölük Komutanı Murat Keskin, Boyabat İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Gül, Saraydüzü AK Parti İlçe Başkanı Muammer Yıldız, Saraydüzü ilçe Müftüsü Hasan Kılıç, Boyabat Gençlik ve Spor Müdürü Faruk Erdem, Boyabat Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin Köroğlu, MHP İl Başkanı Ali Çakır, MHP İlçe Başkanı Ferdi Canoğlu, Durağan MHP İlçe Başkanı Osman Yıldırım, Sinop İl Genel Meclis Üyeleri Şükrü Gündoğdu, Hüseyin Coşar, Ali Orhanoğlu, Satılmış Demir, OsmanTaşgın, Saraydüzü İlçe Jandarma Bölük Komutanı Hakan Aydemir, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Özsoy, Saraydüzü İlçesi Köy Muhtarları, Kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve memurlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yemin töreninde Asker türküleri ve şiirleri okundu, dereceye giren askerlere ödülleri verildi. Törenden sonra asker yakınları hasret giderdi.
Editör: Vitrin Haber