Sinoplu işadamı Can Gıda Mad. Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Musa Can yaptığı sosyal sorumluluk örneği ile gönülleri fethetti.

Öğrencilere yapmış olduğu burs yardımlarının yanında Gerze’de sahipsiz hayvanlara da sahip çıkarak toplumsal sorumluluk örneği gösteren Musa Can, gerçekleştirilen projelerde de sağladığı destek ve katkılar ile Sinop ilinin sevilen ve saygı duyulan iş adamlarından biri durumunda. 

50 PAKET KÖPEK MAMASI YARDIMI
Sahipsiz sokak hayvanları için 50 paket 15 kg’lık köpek maması yardımında bulunan Can; soğuk kış günlerinin yaklaştığı bu günlerde doğa dostlarının aç kalmaması için başlattığı sosyal sorumluluk projesinin Gerze halkından da destek göreceğini ve vatandaşları teşvik edeceği ümidini taşıdığını belirtti.

MUSA CAN’A TEŞEKKÜR EDERİM
Gerçekleştirilen anlamlı yardım hakkında oldukça mutlu olan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise yaptığı açıklamada; “Sayın Musa Can, Sinop il ve ilçelerine sağladığı desteklere bir yenisini daha ekleyerek bizleri oldukça mutlu etmiştir. Her sene çok sayıda öğrenciye burs vererek geleceklerini sağlam kurmaları konusunda destek olan Musa Can bu sefer de doğa dostlarımızı unutmayarak katkı sağlamıştır. Bizler doğa dostlarımız için elimizden geldikçe projeler üretmeye çalışıyoruz. Artık yemek konteynırı, kulübeler, su kapları vb. bir çok materyal üretip doğa dostlarımıza soğuk kış günlerinde destek oluyoruz. Saygıdeğer İş Adamı Musa Can’ da başlattığı bu yardım kampanyası ile tüm ilçe vatandaşlarımıza bir nevi destek çağrısında bulundu. Katkı ve desteklerinden dolayı Sayın Musa Can’a teşekkür eder, saygılarımı sunarım” İfadelerine yer verdi.

 
Editör: Vitrin Haber