Gerze ilçesinde gerçekleştirilen çalışmaların son bölümü Atatürk Mahallesi’nde başladı. Gerze Belediyesi Destek Hizmetleri ve İtfaiye Müdürlüğü’nün bulunduğu güzergahta akan araç trafiğinin yayalara ve öğrencilere tehlike saçtığını belirten Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, kendisine gelen talepleri göz önüne alarak ekiplere talimat verdi ve yol genişletme ve kaldırım çalışmalarını başlattı.

Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin okula geliş ve gidişlerinde güvenli ve sağlıklı ulaşımları hususunda titiz davranan Başkan Şensoy bölgede incelemelerde bulundu. Gerze Belediyesi Meclis Üyesi Ümit Akça, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, Atatürk Mahallesi Muhtarı Rıza Öztürk, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Harita Mühendisi Gönül Erol ve Belediye Çevre Mühendisi Uğur Çetin’le birlikte çalışmaları inceleyen Şensoy, işçilere kolaylıklar dileyerek çalışmaların akıbeti hakkında bilgi aldı.

Güzergah boyunca gerçekleştirilen çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini belirten Şensoy yaptığı açıklamada; “Araç trafiğinin yoğun yaşandığı bölgelerde öğrencilerimizin ulaşımlarında problemler yaşadığını tespit ettik. Bu hususta da oldukça işlek olan bölgede mevcut yolu genişletip kaldırım çalışmalarına başlıyoruz.Ekiplerimizin azimli çalışmaları neticesinde hızlı ilerleyerek çalışmalarımızı düşünülenin aksine kısa bir sürede bitirme gayreti içerisindeyiz.Sağlıklı ve güvenilir ulaşım her zaman önceliğimiz olacaktır” dedi.

Başkan Şensoy daha sonra ilçede inşaatı devam eden İlçe Jandarma Komutanlığı Binasını yerinde inceledi.

Burada İlçe Jandarma Komutanı Bekir Doğan’la birlikte incelemelerde bulunan Şensoy, bina çevresinde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Editör: Vitrin Haber