Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Gerze İlçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın beraberindeki Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tabak ile birlikte ilk olarak Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar’ı makamında ziyaret etti. Rektör Dalgın ziyaretinde Gerze Meslek Yüksek Okulu’na katkılarından dolayı Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar’a teşekkürlerini sundu. Gerze’nin eğitim yapısı hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ardından Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın ve Rektör Yardımcı Prof. Dr. Ahmet Tabak, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı ve Gerze İlçe Müftüsü Ali Işık’ı ziyaret ettiler.

REKTÖR DALGIN’DAN GERZE MESLEK YÜKSEKOKULU’NA TAM NOT
Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tabak ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Adem Yavuz Avşar, Gerze ziyaretleri kapsamında Gerze Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın’a, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Öztoprak, Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Mehmet Keskin ve Öğretim Görevlisi Funda İnce ile Akademik ve İdari personeller eşlik etti.

Yapımı tamamlanan spor kompleksinde yer alan futbol ve basketbol sahalarını inceleyen Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın, spor kompleksine tam not verdi.
Daha sonra Yüksekokul Toplantı salonunda İdari ve Akademik personelimiz ile bir araya gelen Rektör Dalgın, Gerze Meslek Yüksekokulu’nun Türkiye standartlarının üstünde bir eğitim kurumu olduğunu belirterek, yeni düzenlemeler ve çalışmalarla çok daha iyi bir noktaya geleceğini dile getirdi.
Son olarak Yardımcı Doçent kadrosuna atanan Yrd. Doç. Dr. Alev Erenler’e, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Dalgın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tabak hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 
Editör: Vitrin Haber