Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokul Yardımlaşma Dayanışma ve Geliştirme Derneği yönetimi Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Öztoprak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokul Yardımlaşma Dayanışma ve Geliştirme Derneği Başkanı Fatih Ergün beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Yrd. Doç. Dr. Mustafa Öztoprak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. 
Ziyarette Dernek Başkanı Fatih Ergün, Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Öztoprak’a derneklerinin okulla birlikte koordineli bir şekilde gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Yüksekokul öğrencilerinin gündemde olan yurt sorununun da tartışıldığı ziyarette sorunun çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuldu. 
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Öztoprak, Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokul Yardımlaşma Dayanışma ve Geliştirme Derneği Başkanı Fatih Ergün ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın yapılacak başarılı çalışmalar olduğunu ifade eden Öztoprak; “Bu bir bayrak yarışıdır, bizden önce okulumuzun bu konuma gelmesinde emeği geçen her kademedeki çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Hedefimiz var olanın üzerine daha da yenilerini katarak Gerze ilçesinin eğitim bayrağını daha da yukarılara taşımaktır” dedi.

Editör: Vitrin Haber