İstanbul'da faaliyet gösteren Küçükçekmece Sinop Türkelililer Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler için temin edilen ayakkabılar, Türkeli Gazi Mustafa Kemal Yatılı Bölge Okulu'na teslim edildi. 

AK Parti Türkeli İlçe Başkanı Adem Ünal, AK Parti Sinop İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Veysel Şahin ve AK Parti Sinop İl Genel Meclisi Başkanvekili Şükrü Işık tarafından okula getirilen ayakkabılar, ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere okul idarecilerine teslim edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Olgun Şensoy, yardımlarından dolayı dernek yetkililerine teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Adem Ünal; “Yatılı bölge okulumuzdaki öğrencilerimiz için yapılan ayakkabı yarımından dolayı, İstanbul Küçükçekmece Türkelililer Derneği Başkanı Orhan Demircan ve yönetim kurulu üyelerine, Küçükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Yasin Şahin'e teşekkür ederim. Bizler de gönderilen ayakkabıları ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verilmesi üzere okul idarecilerimize teslim ettik. Bu vesile ile okulumuzu da ziyaret ederek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Olgun Şensoy ve okul idarecilerimizden, okulumuzun ihtiyaçları hakkında bilgiler alarak notlarımızı aldık. Okulumuzun eksikliklerin giderilmesi noktasında da çalışmalar yapacağız" dedi.
turkelihaber.com
 
Editör: Vitrin Haber