Gerze Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri ilçede başlattıkları kampanya ile topladıkları eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Gerze Kızılay Şubesine teslim etti. 

Gerze Atatürk İlkokul Müdürü Hasan Albayrak, Kızılay Kolu Öğretmeni Öznur Akgül ve öğrencileri örnek bir davranışa imza attı. Sene başından bu güne kadar okulun çevresindeki ailelerle tek tek görüşerek, kullanılabilecek eşyalarını toplayan ve evlerinde yıkayıp temizledikten sonra ütüleyip paketleyen öğretmen ve öğrenciler eşyaları yaş guruplarına göre ayırarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Gerze Kızılay Şubesine teslim ettiler.

Toplanan eşyaları öğrencilerle birlikte Kızılay heyetine teslim eden okul Müdürü Hasan Albayrak, ''Toplumun ihtiyaç sahiplerine gösterdiği ilgi, ulaştığı medeniyetin göstergesidir. Öğrencilerimizde bu tür davranışların arttırılması, eğitim faaliyetlerimizin temel amaçlarını oluşturmaktadır. Emeği geçen herkese okulumuz ve kendim adına teşekkür ederim" dedi.
Gerze Kızılay Şube Başkan yardımcısı Sündüs Yuvacı ise öğrencilere yaptıkları bu anlamlı faaliyetten dolayı teşekkür ederek, teslim aldıkları eşyaları en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine teslim edeceklerini belirtti. Yaptıkları bu yardımdan dolayı teşekkür ederek ikramlarda bulundu.

Editör: Vitrin Haber