Boyabat'ta eğitim gören öğrencilerin sosyal ve sanatsal yönlerinin gelişimine katkı sağlaması amacıyla Boyabat Belediyesi, minikleri tiyatro ile buluşturdu.

Öğrenciler, Endüstri Meslek Lisesi Çok Amaçlı Salonu'nda İstanbul Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren çocuk tiyatrosu topluluğunun hazırlamış olduğu oyunu izledi. Minikler tiyatro oyunu ile eğlenceli dakikalar geçirdi.
Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ilçede eğitim gören alanında öğrencileri sürekli çeşitli aktivitelerle buluşturduklarını söyledi.

Her daim sanata ve sanatçıya değer verdiklerini de ifaden Başkan Çakıcı, "Sanat bir toplumun gelişmesi için çok önemlidir. Bizde küçük yaşta çocuklarımıza sanatsal faaliyetleri sevdirebilmek adına pek çok etkinlik düzenliyoruz. Öğrencilerimiz tiyatro ile buluşturarak eğlenceli bir gün geçirdi. Çocuklarımızın gelişimi adına bu etkinlikleri sürdüreceğiz" dedi. 

Boyabat Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Bürosundan yapılan açıklamada, 9.30-11.00-14.00 saatlerinde üç seans olarak oynanan oyunu 600 öğrencinin izlediği ifade edildi.
Editör: Vitrin Haber