Türkeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen, okullar ve öğrenciler arası kaynaşmayı hedefleyen İlkokullar Arası Bilgi ve Kültür Yarışması'nın ilki, ilkokul 3. Sınıf öğrencileri arasında yapıldı.

Türkeli Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O. toplantı salonunda yapılan yarışmaya, ilçemizdeki tüm okullar katıldı. Yarışma sonucunda Atatürk ilkokulu ve Helaldı İlkokulu aynı puanla yarışmayı bitirdi. Altın sorular sonucunda Helaldı İlkokulu 1., Atatürk ilkokulu 2. ve Cumhuriyet İlkokulu 3. oldu. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Anar, etkinlik sonunda yapmış olduğu konuşmada, "Etkinliğin yapımında emeği bulunan tüm okul müdürlerimizi, komisyon üyelerine, öğrencilerimizin üzerinde emeği bulunan tüm öğretmenlerimize ve bu güzel etkinliğe katılan ve arkadaşlarını yalnız bırakmayan öğrencilere katılımları için teşekkür ediyorum.

Okullarımız arasında kaynaşmayı hedeflediğimiz bu etkinliğimizi, Ocak ayında 4. Sınıf öğrencilerimiz ile devam ettireceğiz. İnşallah bu etkinliğimizi ikinci dönemde de daha etkinli ve eğlenceli bir şekilde yapacağız. Amacımız tüm kademelerdeki öğrencilerimizi bu tür etkinliklerle okullar ve öğrenciler arasındaki iletişimi sağlamak. Sorular tamamen ilgili komisyon tarafından derslerdeki kazanımlardan sorulmuştur. Şahsım olarak müdürlüğümüz adına tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 
Editör: Vitrin Haber