Erfelek Muhtarlar Derneği merkezinde yapılan genel kurul, saygı duruşu, İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Genel kurul, açılış ve yoklama ardından divan üyeliklerinin belirlenmesiyle devam etti. Divan başkanlığını, Erfelek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vecdi Sönmez Felek'in yaptığı genel kurulda, divan üyeliklerini Vecdi Yeni ile Ali Koca gerçekleştirdi. Yönetim kurulu faaliyet ve denetleme raporlarının okunup ibrası ardından seçimlere geçildi. Genel kurula tek liste olarak giren mevcut başkan Bahattin Bozkurt, muhtarların tam desteği ile tekrar başkanlığa seçildi. 

Birlik ve beraberlik mesajı veren Erfelek Muhtarlar Derneği Başkanı Bahattin Bozkurt, yeni dönemde güzel hizmetler yapmak istediklerini söyledi. Bozkurt yönetim kurulu üyesi tüm muhtarlara da 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. 

Genel kurula; Erfelek Kaymakamı Hakan Güner, İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, AK Parti Erfelek İlçe Başkanı Yılmaz Özen, meclis üyeleri ve dernek üyesi muhtarlar katıldı. 

Muhtarlar Derneği yeni yönetimi
Bahattin Bozkurt başkanlığında oluşan yeni yönetimde bulunan isimler ise şunlar; Asil üyeler: Enver Baş, Ramazan Özdemir, Cevdet Akdağ, Rafet Aksu, İsmail Bostan, Alaettin Özgenç, Beti Şeker, Hasan Özgün, Mehmet Yeni. Yedek Üyeler: Selamet Yıldırım, Ersin Atalay Ercan Aktaş, Emrettin Öz, Ramazan Aksoy, Satılmış Öztürk, Murat Çetin, Hikmet Özgenç, Erdal Kayıkcı, Oktay Öztürk. Denetleme kurulu asil: Nihat Günay, Nevzat Can, Süleyman Akgöz. Denetleme kurulu yedek: Mevlüt Demirkök, Rasim Ekşisu, Cemal Aydınyılmaz.



Erkan Aksu

 
Editör: Vitrin Haber