Trafik Haftası Programı Kapsamında Gerze Anaokulu Öğrencilerine Uygulamalı Eğitim Verildi

Gerze Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği tarafından anaokulu öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi verildi. 

Eğitim kapsamında ilk olarak Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Trafik Polisi Murat Aydoğdu tarafından slayt eşliğinde sunum gerçekleşti Aydoğdu miniklere trafik ve trafikte uyulması gerekenleri anlattı. Sunumun ardından Anaokulu bahçesinde oluşturulan özel parkurda trafik uygulama eğitimi verildi. Öğrencilere trafik ışıkları hakkında bilgi verildi. 

Verilen bilgilerin ardından öğrenciler Trafik polisi Murat Aydoğdu ve sınıf öğretmenleri eşliğinde bindikleri akülü arabaları sürdüler. Etkinlik sonunda miniklere İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen broşür ve boyama kitapları dağıtıldı. 

Verilen eğitim hakkında konuşan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Ayhan Şardağ yapılan uygulamayla öğrencilerin trafikte daha bilinçli davranmalarının sağlanmasını amaçladıklarını söyledi. Şardağ; “Trafikte daha bilinçli nesiller yetişmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” dedi.

Okul Yönetimi verilen eğitimden dolayı Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği görevlilerine teşekkür etti. 

Editör: Vitrin Haber