Türkeli 125. Yıl Gazi Anaokulu'nun minik öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde Türkeli Belediyesi İtfaiye Amirliği'ni ziyaret etti.

Yapılan ziyarette, yangın ve itfaiyecilik konularında itfaiye ekipleriyle kısa bir sohbet gerçekleştiren öğrencilere, yangına müdahale anında itfaiyecilerin giydiği kıyafet ile ilgili bilgiler verildi. Ardından araçları da yakından gören miniklere kek ve süt ikramında bulunuldu. İkramların ardından hatıra fotoğrafı çektiren minikler, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

125. Yıl Gazi Anaokulu Müdüresi Ayşegül Deniz yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizle birlikte itfaiye amirliğine ziyaret gerçekleştirdik. Çok güzel ağırlandık, öğrencilerimiz itfaiye ekiplerimizden itfaiye ile ilgili bilgiler aldılar. Yangın esnasında kullanılan itfaiye giysilerinin yapısı ve özellikleri hakkında bilgiler öğrendiler, özellikle ateşle oynanılmaması gerektiğini vurguladılar. Öğrencilerimizin yararına güzel bir ziyaret oldu, itfaiye ekiplerimize verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.
Editör: Vitrin Haber