Okul Müdürleri Dursun Kahriman Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı ziyaret eden Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu’nun minik yazarları “Yaz Yağmuru” adlı eserleri ile ilgili başkan Belovacıklı’ya bilgi verdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette öğrenciler Başkan Belovacıklı’ya kendi yazıkları kitabı armağan ederken Başkan Belovacıklı’da minikleri teşvik etmek amacıyla Gerze Belediyesi adına 500 adet Kitap satın alacağını belirtti.

Genç yazarları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı bundan sonraki hayatlarında da başarılar diledi. Belovacıklı; “Ülkemizin en çok sanatçıya ihtiyacı vardır. Çünkü sanatçılar her şeyin bilincinde olan insanlardır. Okulumuz öğrencileri de hayata geçirdikleri bu eser ile birlikte sanata destek verdikleri gibi sanatçı olma yolunda da ilk adımlarını atmış oldular. Bizlere de yakışan Gerze Belediyesi olarak bu çocuklarımıza destek vermektir. Miniklerimizin hayata geçirdikleri bu eserden 500 adet bünyemize katacağımızı da buradan bildirmek istiyorum. Ayrıca, 5-6-7 Haziran tarihinde ilçemiz Say Çay bahçesinde gerçekleştireceğimiz 1.Çocuk Kitap Günlerine’de özel olarak davet ediyorum. Birçok yazarın katılacağı bu platformda sizin gibi geleceğimize ışık tutacak minik yazarlarımıza da stant açacağız” dedi. 

Gerçekleşen anlamlı konuşma sonrasında oldukça mutlu olan minikler ardından Belediye Başkanı ile hatıra fotoğrafı çektirerek görüşmeyi sonlandırdılar.
Editör: Vitrin Haber