Gerze Belediyesi, Gerze Belediyespor çatısı altında birçok çocuk ve genci kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp topluma faydalı bireyler olma yolunda eğitirken birçok branşımızın yanında son olarak Basketbol şubesini de hayata geçirdi.

Bu doğrultuda  hayata geçirilen Gerze Belediyespor Başkanı Uğur Sağır minik basketbolcular ile birlikte Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı ziyaret ederek, amaçlarından ve çalışmalardan bahsetti. 
Gerze Belediyespor Basketbol Antrenörü Öznur Balkan eşliğinde çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Başkan Sağır aynı zamanda geçtiğimiz hafta Sinop’ta düzenlenen Minikler Basketbol turnuvasında üçüncülüğü elde ettiklerini söyledi. Henüz yeni bir şube olduklarını belirten Gerze Belediyespor Başkanı gelecek için hedeflerinin olduğunu ve bu hedeflere de ulaşmanın hayal olmadığını vurguladı.

Ziyarette sporcular ile sohbet eden Başkan Belovacıklı ise yaptığı açıklamada; “400’e yakın lisanslı sporcu barındırdığımız Gerze Belediyespor bünyesine şimdi de Basketbol Şubesi’ni açtık. Bu doğrultuda öncelikle emeği geçen Gerze Belediyespor Başkanı Uğur Sağır’a azminden ve başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bizler spora ve sporcuya her zaman destek vereceğiz. Henüz yeni açılan bu kadro gün geçtikçe büyüyecek ve güçlenecek. İnanıyorum ki hepiniz memleketine ve ülkesine faydalı bireyler olup adınızdan övgüyle bahsedileceksiniz. Sizlere güvenim sonsuz” diye konuştu.
 
Ziyaret Başkan Osman Belovacıklı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın, Gerze Belediyespor Başkanı Uğur Sağır ve sporcular ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
 

 
Editör: Vitrin Haber