Sitenin Kalebağı Mesire Alanı tesislerde yapılan toplantısına katılan Maviş, sitenin inşaatının yatırım programına alınması konusunda Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkililerinden olumlu haber aldıklarını söyledi.

Sanayi sitesi yapıldığında marangozların daha güzel, nezih bir çalışma ortamında sanatlarını sergileyebileceklerini dile getiren Maviş, "Hükümet olarak sizlerin güzel rahat ortamlarda hizmet üretmeniz için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız." dedi.
Sinop'ta yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Maviş, tarihi Beyazıt Camisi ile Orta Çarşı'nın da restore edildiğini söyledi.
Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Yükselecek de desteklerinden dolayı Maviş'e teşekkür ederek, "Sanayi sitesi, Karacaören köyü mevkisindeki 22 dekar alanda yapılacak. Burada her biri 150 metrekarelik olan, önünde 80 metrekare açık alanı bulunan 50 iş yeri yer alacak." ifadesini kullandı.

Programa Kaymakam Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksel, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Feridun Delen ile çok sayıda esnaf katıldı. 
Editör: Vitrin Haber