AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş Durağan Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde İlçe Esnafları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Mahalle Muhtarı ile bir araya geldi. 

İftar programına AK Parti İl Başkanı Ali Çöpcü, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Usta, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Can Al, İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Tekin Altınkök, Belediye Meclis Üyeleri, Sinop il ve ilçe AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Durağan kadın Kolları Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları, Esnaflar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Mahalle Muhtarları katıldı. Düzenlenen organizasyona katılan herkese teşekkür eden Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, rahmet ve bereket ayı Ramazanın herkese hayırlar getirmesini diledi. Kılıçaslan; “İftarımız birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde çok güzel oldu. Ramazan zaten birliğin beraberliğin ve dayanışmanın zirveye çıktığı bir ay. Bizi burada bu iftarda bir araya getiren Cenab-ı Hakk'a hamd ederken, iftara katılan Milletvekilimiz, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Esnaflar ve Muhtarlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, Gençlik Kolları, Kadın Kolları Başkanları, AK Parti Yönetim Kurulu Üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bu birlikteliğimizi daim etsin. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Hepimize ağız tadı versin” dedi. 

Daha sonra söz alan AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Ramazan ayının manevi havasına uygun olarak birliğin, beraberliğin, kardeşliğin gereğinin yerine getirildiğini belirtti. Maviş; "Ramazan ayının başlangıcından bu yana fırsat buldukça ilçelerimizde belediyelerimizce düzenlenen iftar organizasyonlarına katılmaya çalıştık. Buralarda vatandaşlarımızla bir araya geldik aynı sofrada oruçlarımızı açtık. Bu anlamda belediyelerimize huzurlarınızda ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu bizim insan odaklı, karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı belediyecilik anlayışımızın da çok güzel bir yansıması oluyor. Bizleri bu sofralarda buluşturan belediye başkanımıza, emek verenlere, belediye görevlilerimize, ilçe teşkilatımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, hepsine verdikleri destek, gösterdikleri bütünleşmiş güç için çok müteşekkirim" dedi.

İftar programı sonrasında ilçede vatandaşları ziyaret eden AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulunarak istek ve taleplerini dinledi.
Editör: Vitrin Haber