Gerze ilçe merkezi 19 Mayıs Mahallesi Hüseyin Mızraklı Caddesi üzerinde bulunan bir işyeri nedeniyle bölgeye yapılamayan kaldırım sorunu mülk sahibi ile yapılan görüşme neticesinde çözüme kavuşturuldu. 

İş yerinin bulunduğu bölgede kaldırım olmayışı uzun yıllardır o bölgede yaşayan vatandaşların en önemli problemlerinden bir tanesiydi. Bölgede mülk sahibiyle görüşmeler gerçekleştiren Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşılarak bölgede kaldırım çalışmalarının başlamasına karar verildiğini söyledi. 

Kararın alınması ardından belediye ekiplerince vakit kaybetmeden çalışmalara başlandığını kaydeden Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, ilçe halkının mağduriyetinin giderilmesi için haklarında feragat eden mülk sahiplerine teşekkür etti. Şensoy; “19 Mayıs Mahallesi Hüseyin Mızraklı Caddesi üzerinde bulunan işletmenin olduğu bölgede kaldırım ihtiyacı vatandaşlar tarafından uzun yıllardır dile getiriliyordu. Bizlerde mülk sahibimizle görüşmeler gerçekleştirdik ve vatandaşlarımızın çıkarı doğrultusunda ortak karar alarak kaldırım yapılmasına karar verdik. Ekiplerimiz harekete geçerek çalışmalara başladılar ve kaldırım uygulanacak bölgede beton kesme çalışmalarına başladılar. Vatandaşlarımızın çıkarı doğrultusunda haklarından feragat eden mülk sahibimize teşekkür ediyorum. Gerze’mizi hep birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: Vitrin Haber