Gerze’nin Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Müdürü Murat Balcıoğlu okul bahçesinde yapılan çalışma ile ilgili olarak emeği geçen herkese teşekkür etti.

Balcıoğlu teşekkür mesajında, “Okulumuzun tören alanı ve giriş yolu tahrif olmuş ve onarıma ihtiyacı hâsıl olmuştur. Bu nedenle Gerze Kaymakamı Metin Kubilay Bey’in talimatları ile; Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplum Yararına Çalışma Projesi Kapsamında İlçemizde istihdam edilen işçilerden 12 kişi görevlendirilmiş ve bu işçiler 23/01/2013 tarihinde kilit parke taşları sökmeye başlamışlardır.

Daha sonra Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Bey’in katkıları ile iş makineleri ve işçileri, zemin düzeltme, sıkıştırma ve renkli taş takviyesi yapmış, Köye Yönelik Hizmetler İl Müdürlüğü Gerze Şantiyesi tarafından da Greyder ve 3 Kamyon ince elek altı malzeme getirilerek çalışmalara destek verilmiştir. Kilit Parke Taşlar temizlenerek yeniden döşenmeye başlamış, taş döşemesi büyük oranda tamamlanmış, kenar bordürleri ile ilgili diğer işlemler devam etmektedir” dedi.

Editör: Vitrin Haber