Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı Mehmet Kuru Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette plan ve projelerinden bahseden SİYAD Genel Başkanı Mehmet Kuru aynı zamanda 22-23-24 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Sinop Panayırı ve Kebap Festivaline Başkan Belovacıklı’yı davet etti.
Geçtiğimiz Mart Ayında gerçekleştirilen SİYAD seçimlerinde göreve gelen Mehmet Kuru’ya hayırlı olsun diyen Başkan Belovacıklı; “Öncelikle Mehmet Kuru’ya görevinde başarılar diliyorum. Şahsım ve kurumum olarak her zaman Sinop ve ilçe derneklerinin yanlarında durdum. Her türlü desteği bundan öncesinde nasıl verdiysek bundan sonrasında da bu böyle devam edecek. Birlik ve beraberliğimiz için, gurbette olan vatandaşlarımız ile kucaklaşabilmek için düzenlenen festivale katılacağımı bildirmek istiyorum” diye konuştu.

Ziyaret Başkan Belovacıklı’nın, Kuru’ya Gerze Gemi Atölyesinde yapılan kotra hediye etmesi ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Editör: Vitrin Haber