Gerze Belediyesi ve İŞKUR işbirliğiyle kurulan Gerze Belediyesi Çini Atölyesi kursiyerleri Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret etti.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya yaptıkları özel çiçek saksılarını da yanında getiren kursiyerler ilginç tasarımıyla herkesi şaşkına çevirdi. Eşine az rastlanılan bu hediyeleri Başkan Belovacıklı’ya takdim eden Çini Ustası Funda Oğuz Kara yaptığı açıklamada; “Bizlere sağladığı imkanlardan dolayı ve Gerze’de yarattığı istihdamdan dolayı Belediye Başkanımıza böyle jest yapmak istedik. Yaptığımız bu tasarımlar ilgi görürse devam edeceğimizi de bildirmek isterim” İfadelerini kullandı.

Amacımız Kadınlarımıza İstihdam Yaratmak

Aldığı hediyelerden oldukça memnun olan Başkan Belovacıklı ise yaptığı konuşmada; “Aldığım hediyeler karşısında oldukça şaşırdım ve mutlu oldum. Çini ve seramik ürünlerine alıştığımız atölye bu hediyelerle beni oldukça mutlu etti. İŞKUR ile başlattığımız bu projede özellikle kadınlarımıza istihdam yaratıp meslek sahibi yapma çabası içerisindeyiz. Gördüğümüz üzere bu projede oldukça başarılı olduk. İŞKUR’a da buradan teşekkür ediyorum. Çünkü Belediyemiz ile birlikte yürütülen bu çalışma gerçekten örnek olunabilecek bir çalışma. Kursiyerlerimize tekrar başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

Gerçekleştirilen ziyaret ileriye dönük projelerin değerlendirilmesi ve hediye takdimi ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
 

 
Editör: Vitrin Haber