Gerze Hacı Musa Camii'nde eğitim gören 4-6 yaş arası Kur'an Kursu öğrencileri ilçe Kaymakam Bülent Bayraktar ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'yı makamlarında ziyaret etti.

Gerze Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Hacı Musa Camii'nde eğitim gören 4-6 yaş arası Kur'an Kursu öğrencileri Kaymakam Bülent Bayraktar ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'yı makamlarında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. 

Kaymakamlık toplantı salonunda misafirlerini ağırlayan İlçe Kaymakamı Bülent Bayraktar minik öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Öğrencilerden taleplerini de dinleyen Bayraktar miniklerin kendisinden istediği oyuncak ve oyun alanı taleplerini en kısa sürede yerine getireceği sözünü verdi. 

Kur'an Kursu öğreticisi Derya Yaşar ve Hatice Aydemir'den kursun eksiklerini dinleyen Kaymakam Bayraktar bu alanlarda da gerekenin yapılacağı sözünü verdi.

Cami bahçesinde yer alan ve çocuklar açısından tehlike arz eden  dere ile alakalı konuşan Kaymakam Bayraktar, derenin DSİ'ye müdahil alanı içinde olduğunu, ancak gerekli görüşmelerin yapılarak güvenlik tedbirlerinin alınacağını kaydetti.

Minik öğrencilerin daha sonraki durağı ise Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacık'lı oldu.

Kaymakam Bülent Bayraktar'a olduğu gibi Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'ya da oyuncak ve oyun alanı talebinde bulunan öğrenciler, Başkan Belovacıklı’dan da söz aldı. 

Kur'an kursu öğreticisi Derya Yaşar ve Hatice Aydemir'in cami bahçesinde yer alan ve çocuklar açısından tehlike arz eden, engel deresinin etrafına tel örgü veya demir parmaklılar yapılmasını talep etmesi üzerine bölgede gerekli incelemelerin yapılacağını belirten Belediye Başkanı Belovacıklı, bizzat kendisinin ziyaret ederek incelemelerde bulunacağını dile getirdi. 

 
Editör: Vitrin Haber