Boyabat ilçesinde yaşayan Beril Sanem, evinin bulunduğu Boyabat Yenimahalle Gogok Deresi Sokağa park yapılmasını istiyor. Bu talebinin yerine gelmesi için Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı ziyaret eden küçük kız, mahalle sakinlerinin tek tek evini gezerek topladığı imzaları bir dilekçe ile Başkan Çakıcı'ya teslim etti. 

Küçük Beril Sanem’i bu güzel davranışından dolayı tebrik eden Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, bölgede belediyeye ait herhangi bir parselin bulunmadığını belirterek, orada yaşayan ve arsalarını kiralamak ya da satmak isteyen vatandaşların bu yerlerine talip olduklarını söyledi. Çakıcı; “Seni öncelikle bu duyarlı hareketinden dolayı kutluyorum. Buradan gogok deresi sakinlerine seslenmek istiyorum. O bölgede belediyemizin hiçbir parseli yok. Ancak o bölgede belediyemize arsasını satmak ya da kiralamak isteyen vatandaşlarımız varsa biz o yerlere talibiz. Biz belediye başkanlığına geldiğimiz ilk günden bu yana o alanda park yapmayı arzu ediyoruz. Ancak dediğim gibi o bölgede belediyemize ait bir parsel bulunmamakta. Ama bugün Sanem kızımızın bizi ziyareti ve bizden talebi beni çok duygulandırdı. Ben Boyabatlı hemşehrilerimize bir kez daha sesleniyorum.

Biz belediye olarak bu çocuğumuzun isteğini yerine getirmek istiyoruz. Biz daha önce orada duyurular yaptık arsasını satmak ya da kiralamak isteyenlerin belediyemize başvuruda bulunmasını istedik. Ancak bize ulaşan olmadı. Biz bu çocuklarımızın geleceği için o bölgeye park yapmak istiyoruz. Sanem kızımızı şehrim adına tebrik ediyorum. Çok örnek bir davranış sergiledi. Ben sanem kızımıza şu sözü veriyorum. Kimse yerini satmasa ya da kiraya vermese dahi ben orada kamulaştırma yapacağım ve orada bir parkı sizin geleceğinize hediye edeceğim” dedi. 
 

Editör: Vitrin Haber