Gerze İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden Kilis Merkez Jandarma Komutanı olarak atanan Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan için İlçe Kaymakamlığı tarafından veda iftarı düzenlendi.

Gerze Belediye Otel’inde verilen iftar ve veda yemeğine Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Gerze Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Şardağ, Gerze Mal Müdüresi Zübeyde Şen, Gerze Müftüsü Ömer Yay, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, İlçe Tarım Müdürü Halil Karadeniz, Siyasi İlçe Parti Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve davetliler katıldı.

2009 yılından bu yana Gerze İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı olarak görev yapan Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan için verilen iftar ve veda yemeğinde kısa bir konuşma yapan Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Kırarslan’a yeni görev yerinde başarılar dilediler. Daha sonra bir konuşma yaan Yüzbaşı Güngör Kırarslan, göreve başladığı 2009 yılından, bugüne kadar geçen 5 yıllık süre içerisinde, insan endeksli bir yönetim anlayışı benimseyerek görevlerini yapmaya çalıştıklarını belirtti. Görev süresi içerisinde kendisine destek olan kurum temsilcilerinden ilçe halkına kadar herkese teşekkür eden Kırarslan yolu düşen herkesi Kilis’e beklediğini belirtti. Yapılan konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı Bülent Bayraktar ve İlçe Belediye Başkanı Osman Belovacıklı tarafından ilçeye verdiği değerli hizmetlerinden dolayı Yüzbaşı Güngör Kırarslan’a plaket ve Sinop’a has gemi maketi verildi.  

Editör: Vitrin Haber