Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, geçtiğimiz günlerde Kimyagerler Derneği Sinop İl Temsilciliği görevine getirilen Kimyager Osman Tuncay'ı makamında ağırladı

Kimyagerler Derneği Sinop İl Temsilcisi Osman Tuncay ziyaret sırasında, Belediye Başkanı Mehmet Ermiş'e Kimyagerler Derneğinin kuruluş amacı ve derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mehmet Ermiş; dernek faaliyetleri ve dernek tarafından Boyabat'ta düzenlenecek etkinliklerde belediye olarak gereken desteği vereceklerini söyledi. Ermiş, İl Temsilcisi Kimyager Osman Tuncay'a yeni görevinde başarılar diledi.

Kimyagerler Derneği Sinop İl Temsilcisi Osman Tuncay ise; "Derneğimizin amacı; ülkemiz kimya bilimi ve endüstrisi alanında araştırma, geliştirme ve uygulama potansiyelinin Uluslar arası düzeyi de dikkate alınarak kalkınmasına katkıda bulunmak, kimyagerlik mesleğinin gelişmesi yönünde gerekli her tür girişimde bulunmak, yasalarla verilen hak ve yetkileri gerektiğinde belgelendirme yolu ile kurum ve kuruluşlara sunmaktır" dedi.

Editör: Vitrin Haber