İçişleri bakanlığının son kararnamesi ile Dikmen Kaymakamlığı görevine getirilen Mustafa Gözlet, çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Göreve geldiği günden bu yana ilçe merkezi ve köylerde çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Kaymakam Gözlet, bölgelerde yürütülen çalışmaları inceledi, vatandaşların sorunlarını dinledi. Son olarak ilçeye bağlı Dumanlı ve Çanakcı Köylerini ziyaret eden Kaymakam Mustafa Gözlet burada ilk olarak Dumanlı YBO ve İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürlerinden okullar ile ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 2016 yılında ihale edilerek genel olarak tamamlanan Dumanlı Köyü Merkez  Mahallesindeki içme suyu depo yapımı ve şebeke hattı işlerini yerinde inceleyen Kaymakam Gözlet, burada Köylü vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi, kendisine iletilen talepleri not aldı.

Ardından Çanakçı Köyüne geçen Dikmen Kaymakamı Mustafa Gözlet,  yapılan işler ve köylerin sorunları hakkında Birlik Müdürü Mehmet Akbaba ve Köy Muhtarları Arslan Albayrak ile Abdullah Yılmaz’dan bilgiler aldı.
Bizden biri

 
Editör: Vitrin Haber