Boyabat İYİ Parti İlçe Başkanlığı 3. Olağan kongresini gerçekleştirdi. 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi salonunda yapılan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.  

Yoğun katılımla gerçekleştirilen kongrede bir konuşma yapan İYİ Parti Boyabat İlçe Başkanı Mithat Mor, İYİ Partililer olarak dik duruşlarından bu zamana kadar asla taviz vermediklerini bundan sonra da vermeyeceklerini söyledi. Mor; “’Ne Mutlu bizlere ki kongremiz beşinci yıl kutlamalarımız havasında geçiyor. Rabbime şükürler olsun boyumuz kutlu olsun. Bizler iyiler hareketinin cesur yürekleri olarak ülkemiz ve milletimiz için taşın altına elimizi değil gövdemizi koymuş bulunuyoruz. Her türlü baskıya zorlamaya haksızlığa rağmen yılmadık yıkılmadık. Dik duruşumuzdan asla taviz vermedik bundan sonra da asla vermeyeceğiz. Geçen 5 yıl içerisinde daha çok  çalıştık daha büyük daha güçlü bir aile olduk. Bunu hep birlikte başardık.

Değerli gönüldaşlarım İYİ Parti İlçe yönetimi olarak görev aldığımız günden bugüne kadar ilçemizin her yerini karış karış gezerek vatandaşlarımızı dinledik.
Boyabat’ımızın sorunlarını tek tek kaydettik. Hem ilçe merkezinde hem il genelinde büyük sorunlar olduğunu tespit ettik. Sokak hayvanlarından çevre kirliliğine, altyapı sorunlarından trafik sorununa, kule, seyir terası, katı atık tesisi gibi tamamlanmayan bir sürü proje olduğunu gördük. Görünen o ki inşallah önümüzdeki dönem bu sorunların çözülmesi bizlere nasip olacaktır. Ben İYİ Parti İlçe Başkanı olarak tam beş yıl geçirdim. Bu süre zarfında bir kardeşiniz olarak söylüyorum Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi bana bir kez bile keşke dedirttirmedi. Kendisine güvenimiz tamdır.
Değerli kardeşlerim kongremize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

TÜRKİYE’Yİ İLERİYE TAŞIYACAK OLACAK SİYASİ KADROLARI OLUŞTURDUK
Kongrede daha sonra söz alan İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan, Türkiye’yi ileriye taşıyacak olan siyasi kadronun İyi Parti kadrosu olduğunu söyledi. Şanlan; “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in 2015 sonrasında önce parti için demokrasi mücadelesi, sonrasında Türk Siyasetindeki boşluğu doldurmak adına yola çıkıp kurduğu İYİ Parti’nin kuruluş aşamasından bugün kadar olan süreçte Günay Kodaz ablam vardır. Bugün kendisi bizimle birliktedir. Divan Kurulu Başkanımızdır. Sevgili Boyabatlılar bizler Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde vatan millet kaygısı taşıyan, devletine milletine bağlı olan insanlar olarak Türkiye’yi ileriye taşıyacak olacak siyasi kadroları oluşturduk. İktidar ülkenin tüm ana damarlarını tüketmiş durumda. Bizler bu durumdan bir vazife çıkararak  vaziyet alması gerekiyordu, sizlerle birlikte bu hedefimize yürüyoruz. Hepinizin emeklerine sağlık.
İnşallah seçimlerden yüzümüzün akıyla çıkacağız sizlerde Boyabat’ta mahalli seçimlerinde buranın yönetimini alacaksınız. Genel Başkanımızın ettiği mücadelenin onda birini bizler verelim gerisi kolay. Rabbim inşallah bizlere bu ülkeyi hizmet etmeyi nasip eder. Kongremiz hayırlara vesile olsun. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere gidildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut Başkan Mithat Mor yeniden Boyabat İYİ Parti İlçe Başkanlığına seçildi. 

Editör: Vitrin Haber