Erfelek Belediye Başkanlığı tarafından halk toplantısı düzenlendi. 

Belediye Sinema ve Konferans Salonu’nda Belediye Başkanı Mehmet Uzun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Uzun, belediye tarafından ilçede gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Uzun; “Bizim bu toplantıyı yapmaktaki amacımız belediyemizin faaliyetlerini anlatmak, halkımızın sorunlarını dinlemek, fikirlerinden ve tavsiyelerinden faydalanmak, eleştirilerine kulak vermek. Belediye olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya gayret gösteriyoruz. Tüm istekleri göz önüne alacağız. Sorunların çözümü ve isteklerin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapmaya çalışacağız. Erfelek sorunları çözülmüş, pırıl pırıl yaşanacak bir ilçe olacak. Toplantının hayırlı olmasını diler, katılan tüm vatandaşlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

Yapılan konuşmanın sonrasında Belediye Başkanı Mehmet Uzun ve belediye yetkilileri vatandaşların kendilerine ilettiği soruları yanıtladı. 

 

Editör: Vitrin Haber