Atık pil toplama yarışmasında il ikincisi olan Ayancık Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri ödüllerini aldı. 

Sinop’ta düzenlenen atık pil toplama yarışmasında Ayancık Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri il ikincisi oldu. 

Atık pil toplama yarışması, TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri Ve İthalatçıları Derneği) tarafından Belediyeler aracılığı ile yapılan ve il çapında tüm eğitim kurumlarının katıldığı bir organizasyon. Yarışma sonucunda, Ayancık Ticaret Meslek Lisesi 180 kg pil toplayarak ikinci oldu.
 
Geçen yıl Ekim ayında, Ayancık Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri, Müdür Yardımcısı Mutlu Kaya önderliğinde TAP'tan aldıkları atık pil toplama kutularını kamu kurumlarına ve esnafa dağıtarak kendi kontrollerinde başlattıkları çalışma ile ilçede takdir toplamışlardı.
 
Yarışmada dereceye giren Ayancık Ticaret Meslek Lisesi Okul Müdürü Özcan Yavuz, Müdür Yardımcısı Mutlu Kaya ve çalışmaya katılan öğrencilerden oluşan heyetle, Belediye Başkanı Ayhan Ergün ve Belediye Meclis Üyesi İlyas Özdemir’i makamında ziyaret etti. İl ikincisi olan Ayancık Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerine ödüllerini veren Belediye Başkanı Ayhan Ergün, gösterdikleri duyarlılıktan ve elde edilen başarıdan dolayı öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. 

Editör: Vitrin Haber