Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Göreve gelmeden önce vatandaşlara verdikleri sözleri unutmadıklarını belirten Başkan Şensoy, verdikleri tüm sözleri yerine getirmek için durmaksızın çalıştıklarını söyledi.

Şensoy; “Gerze belediyesi olarak vatandaşlarımızın huzur ve rahatı için çalışmalarımızı durmaksızın sürdürüyoruz. Yavaş şehir unvanlı ilçemizde bu unvana yakışır çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ağaçlandırma çalışmaları yapıyoruz. Bununla birlikte Arnavut kaldırım çalışmalarımız gerçekleştirildi. Deniz kenarından topladığımız çakıl taşları ile duvarlarımızı süslüyoruz. Bu taşları daha sonra boyayarak daha da güzel bir görüntü vereceğiz. Bununla birlikte çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizde yer alan binaları herkesle tek tek anlaşarak boyatacağız. Biz bu makamlara gelmeden önce halkımıza ne söz verdiysek tek tek yerine getirmek için durmaksızın çalışıyoruz” dedi.

BAYRAMDA NÜFUSUMUZ 40 BİNİ BULDU
Gerze’de kurban bayramının oldukça yoğun geçtiğini kaydeden Belediye Başkanı Cevat Şensoy, 17 binlerde olan ilçe nüfusunun bayramda 40 bini bulduğunu söyledi.

Şensoy; “Bayram Gerze’de çok yoğun bir şekilde geçti. Büyük kentlerde bulunan hemşehrilerimizin hemen hepsi memleketleri Gerze’ye döndü. 17 binlerde olan nüfusumuz 40 bini buldu. Otellerimiz tam kapasite çalıştı. Tabi bu kalabalık nüfusla birlikte su sorunu yaşadık ilçemizde. Ancak bunun yanında kalabalık nüfus esnafımız için fayda sağladı. İlçe ekonomimiz hissedilir derecede canlandı. İnşallah içinde bulunduğumuz pandemi süreci bitince daha güzel şeyler olacak diye düşünüyorum” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber