Gerze Belediye Başkanlığı ilçe genelinde başlattığı bakım ve onarım çalışmaları ile ilçenin çehresini güzelleştiriyor. Son olarak, sıcak asfalt çalışması tamamlanan bölgelerde kaldırım çalışmalarına başlayan belediye ekipleri bu kapsamda ilçe merkezi Zincirlikuyu Caddesi’nde baskı beton işlemi gerçekleştiriyor. 

Beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, Belediye Meclis Üyeleri Alaattin Baş, Ahmet Kalfaoğlu, Hamide Ceren Erdoğan ve Mustafa Doruk ile birlikte bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, baskı beton çalışmalarının Zincirlikuyu Caddesi, Atatürk Caddesi, Halil Bayraktar Caddesi ve Okullar Caddesi’ni kapsayan 4 bin 734 m.’lik alanda uygulanacağını söyledi. 

Şensoy; “10 Mayıs tarihinde ihalesi gerçekleşen Baskı Beton çalışmaları resmen başladı. Sıcak Asfalt’tan sonra ilçemize yakışacak bir görünümle kaldırımlarımızı da hizmete sunacağız. İlçenin dokusuna yakışacak ve kullanışlı bir şekilde vatandaşımıza hizmet verecek olan kaldırımlarımız şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

Editör: Vitrin Haber