Geruze Hotel’de gerçekleşen geceye Belediye Başkanı ve Gerze Belediye Spor Onursal Başkanı Osman Belovacıklı, Sinop eski Belediye Başkanı Ali Karagülle, Belediye Başkan Yardımcısı ve Gerze Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Aydın, Sinop ASKF Başkanı Ayhan Özhan, Gerze Belediye Spor Başkanı Uğur Sağır, Asbaşkan Uğur Akın, yönetim kurulu üyelerinden Ümit Kuruoğlu, Hasan Yücel Yuvacı, Ercan Çelebi ve çok sayıda sporsever katıldı.

TBMM Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay ve Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in çiçek gönderdiği gecenin açılış konuşmasını Gerze Belediye Spor Genel Sekreteri Ercan Çelebi gerçekleştirdi. Ercan ÇELEBİ yaptığı konuşmada; Gerze Belediye Spor’a yapılan destek gecesine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Ardından konuşmasını yapmak üzere sahneye Gerze Belediye Spor Başkanı Uğur Sağır davet edildi. Kulüp Başkanı yaptığı konuşmada; “Spora ve sporcuya verdikleri destekten dolayı bütün Gerze halkına teşekkür ederim. Ayrıca, özellikle vurgulamak istediğim isim ise Belediye Başkanımız ve Kulübümüzün Onursal Başkanı Osman Belovacıklı olacak. Çünkü bugüne kadar sadece Gerze için değil, aynı zamanda sporcularımız ve kulübümüz için yaptığı yatırımlar, destekler bizleri ayakta tutmaktadır. Bu yüzden Sayın Osman Belovacıklı’ya ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Programda daha sonra söz alan Belediye Başkanı ve Gerze Belediye Spor Onursal Başkanı Osman Belovacıklı, geceye katılan herkese teşekkür etti. Belovacıkı; “ Öncelikle Sinop ASKF Başkanı Ayhan Özhan ve Sinop Tersane Spor Başkanı ve Sinop eski Belediye Başkanı Sayın Ali Karagülle’ye katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Spor çok önemli bir mevzudur. Günümüzde birtakım güçler; özellikle uyuşturucu anlamında çocuklarımızı ele geçirme gayreti içerisindeler. Ancak biz bunlara izin vermeyeceğiz. Anne-baba, Belediyeler çocuklarımıza sahip çıkarsak onlar asla amaçlarına ulaşamayacaklar. İşte biz çocuklarımızı böyle kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için Belediye Spor’u kurduk. Kültür, Sanat, Spor bir çok branşımızla çocuklarımıza imkanlar yaratıyoruz. Ailelerimiz çocuklarını mutlaka Konservatuarımıza, Spor Kulüplerine göndersinler. Bu ülkenin geleceği çocuklarımızdır bunu asla unutmamalıyız. Spor yapmak için de maalesef paraya ihtiyaç var. Özellikle amatör spor siz değerli vatandaşlarımızın katkılarıyla gelişecek. Böyle etkinliklerle destek olup kulübümüze katkı sağlıyoruz. Sizlere bu zarif ve ince davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Kulübümüzün lokaline ve konservatuarımıza gelerek bir bütünlük sağlayalım. Böylece Gerze’yi Kültür, Sanat ve Spor alanından çok daha önemli bir ilçe haline getirelim” dedi. Gece, gerçekleşen plaket töreninin ardından gerçekleşen yardım çekilişiyle devam etti. Gerze Belediye Spor’a katkılarını yardım çekilişiyle de gösteren sporsever vatandaşlarımız ardından müzik eşliğinde yenen yemek ile geceyi sonlandırdılar.
Editör: Vitrin Haber