Uzman Doktor Emel Öztürk, Gerze Aile Sağlığı Merkezi (ASM)’nde göreve başladı. Öztürk, “artık şeker, tansiyon, tiroit, kalp gibi hastalıklarda kullanılan ilaçların raporları Gerze Devlet Hastanesi’ne gitmeden, ilçemiz ASM’nden alınabilecek” dedi.

Raporları sadece uzman hekimlerin verebildiğini belirten Öztürk, “ilçemiz vatandaşları için buraya gelmem büyük kolaylık oldu. Yukarıya giden hastalar muayene parası olarak 8 lira ödüyorlar. Burada ise 3 liraya işlerini halledebilecekler. Kolaylıkla hem raporunu hem de ilacını yazdırıp evine dönebilecek” şeklinde konuştu.

MOBİL HİZMET DE VERİYOR
Öztürk, her Perşembe mobil hizmet verdiği söyledi. Mobil hizmet sınırlarında belirlenen 5 farklı köy olduğunu belirten uzman doktor, her hafta 2 köyü seçip bu köylere gittiklerini anlattı. Bu ziyaretlerin ise, önceden planlandığı şekilde muhtarların ve köy halkının bilgisi dahilinde olduğunu açıkladı.

EMEL ÖZTÜRK KİMDİR?
Uzman Aile Hekimi Emel Öztürk, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirerek mezun olduğunu ve Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı’ndan uzmanlık aldığını söyledi. 
 
Editör: Vitrin Haber