Gerze ilçesinde Recai Kuruoğlu Bulvarında gerçekleştirilen doğalgaz çalışmalarının ardından belediye ekipleri tarafından çalışmaların yapıldığı bölgede kilit parke taş çalışmalarına başlandı.  

Yapılan doğalgaz çalışmaları sonrasında, yol tabanının oturması ile kum serilerek düzlenen zeminde belediye ekipleri tarafından kilit parke taş çalışmalarının kısa zamanda tamamlanarak yolun trafiğe açılması hedefleniyor.
Doğalgaz çalışmaları sonrasında bölgede yol yenileme çalışmalarına başladıklarını belirten Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, gerçekleştirilen üst yapı çalışmalarını bitirerek yolu hizmete açmayı planladıklarını söyledi.

BULVAR KİLİM DESENLİ OLACAK
Başkan Şensoy; “ İlçemizin en işlek caddelerinden birisi olan Recai Kuruoğlu Bulvarında doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla yol yenileme çalışmalarına başladık. Recai Başkan’da benim gibi köy kökenliydi. İlçemizin gelişiminde çok önemli katkıları olan ve herkese rol model olan bir Belediyecilik anlayışı güden merhum Gerze Belediye Başkanı Recai Kuruoğlu’nun isminin yaşatıldığı bulvarda yol yenileme çalışmalarına başladık. Hassasiyetle yaklaştığımız bu çalışmada köy evlerinde hayat diye tabir edilen salonlarda bulunan kilim desenlerini bulvarda yaşatacağız. Doğalgaz bağlantılarının tamamlandığı bölgede başlattığımız üst yapı çalışmalarını biran evvel bitirip hizmete açmayı planlıyoruz. Bu vesileyle hiçbir zaman unutmayacağımız, ilçemizin yetiştirdiği en önemli değerlerden birisi olan Recai Kuruoğlu’na Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.
 

Editör: Vitrin Haber