Gerze’de yarı olimpik kapalı yüzme havuzu projesi kapsamında düzenlenen temel atma töreni dualar eşliğinde kurban kesilerek yapıldı.

Proje kapsamında yarı olimpik yüzme havuzu projesi içerinde antrenör odası, idari ofis, soyunma odası, engelli soyunma odası, duş merkezi bulunuyor.

Temel atma törenine Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, İl Genel Meclis Üyeleri İzzet Karaman ve Ahmet Burma, vatandaşlar katıldı.

İLÇEMİZİ BİR ADIM İLERİYE TAŞIYABİLME ADINA BİRÇOK ALANDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
Gerze için çok önemli bir projeyi halk ile buluşturmak için gün saydıklarını belirten Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy yaptığı açıklamada; “ Devletimizin desteğiyle bir projemizin daha temelini dualar eşliğinde kurban keserek attık. Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz içerisinde Soyunma Odası, Duş Merkezi, Engelli Soyunma Odası, Engelli Duş Merkezi, Antrenör Odası ve İdari Ofis barındıracak. Gerze’miz için çok önemli bir yatırımı ilçe halkıyla buluşturmak için gün saymaya başladık. Böylesine önemli projelerin ilçemize kazandırılması hususunda her daim yanımızda olan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’na, Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş’e, Spor Toto Genel Müdürümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun’a, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt’a, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu’na, yönetimdeki arkadaşlarıma ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlçemizi bir adım ileriye taşıyabilme adına birçok alanda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah çalışmaları süren projelerimizi planladığımız tarihlerde tamamlayarak yeni projelerimizin hayata geçirilmesi hususunda müjdelerimizi yakın zamanda açıklayacağız” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber