Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy; Gerze’de, İl Özel İdaresi tarafından ölçümleri yapılan Zincirlikuyu Caddesi’nde sıcak asfalt kapsamında kazı çalışmalarına başlandığını söyledi.

Sıcak Asfalt yapılacak olan alanda çalışmaları yakından takip eden Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy yaptığı açıklamada; “Sıcak asfalt çalışmaları kapsamında Zincirlikuyu Caddesinde başlayan çalışmalar Okullar Caddesi ve Bayraktar Caddesi boyunca devam edecek. Yapılan çalışma sonunda Gerze 2 bin 500 metre uzunluğunda, ortalama 12-15 metre genişliğinde sıcak asfalta kavuşacak. Kazı çalışmaları yapılan bölgede daha sonra yol tabanı düzlenerek sıcak asfalt çalışmalarına start verilecek” dedi.

İLÇEMİZE YAKIŞACAK MODERN YOLLARI HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ
Şensoy sözlerini şöyle sürdürdü; “29 Eylül tarihinde ölçümü yapılan Zincirlikuyu Caddesi’nde sıcak asfalt kapsamında kazı çalışmalarına başladık. Bu hafta cadde boyunca sürecek çalışmalarda yolu kaldırmamızın ardından zemini düzleyip sıcak asfaltı dökeceğiz. Üç caddemizle birlikte ortalama olarak 2 bin 500 metre civarında sıcak asfalt çalışması yapılacak olup, akabinde ise kaldırım çalışmalarına başlayacağız. Şehir girişleri oldukça önem verdiğimiz bir husustu. Bu kapsamda da Zincirlikuyu Caddesi’nin bakımsızlığı ilçemize yakışmıyordu. İnşallah, çalışmalarımızı hesapladığımız sürede bitirip ilçemize yakışacak modern yolları halkımızın hizmetine sunacağız.”

Ayrıca hafta boyunca çalışmaların sağlanacağı Zincirlikuyu Caddesi güzergahında çalışma saatlerinde kontrollü olarak trafik kesintilerinin sağlanacağını belirtildi.

Sıcak Asfalt yapılacak alanda incelemede bulunan Başkan Şensoy’a, AK Parti Gerze İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Bayrak ve Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Şefi Aydın Çoban eşlik etti.

 

Editör: Vitrin Haber