İlçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde sürekli olarak çalışmalarını sürdüren Gerze Belediyesi ekipleri,  İlçe Eski Cezaevi çevresinde bulunan bölgede Park ve Peyzaj çalışmaları başlattı.  

Şahsa ait olan bölgeden kaldırılan park malzemelerinin ardından kazı çalışmalarına başlayan ekipler, Belediyeye ait sınırlar içinde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, hafriyatı yapılan bölgede ilerleyen günlerde park ve peyzaj çalışmalarına hız verileceğini söyledi. 

Vatandaşın isteğinin her zaman kendisi için emir olduğunu Başkan Belovacıklı; “Vatandaşımız istiyor, bizler de elimizden geldiğince gerçekleştiriyoruz. Her zaman söylediğim gibi mahalle ve köy muhtarlarımla sürekli diyalog halindeyiz. Onların isteklerini gerçekleştirmeye her zaman gayret gösteriyorum. Bu doğrultuda Atatürk Mahallesi’nde bulunan bölgenin şahsa ait olan bölümünün satılmasının ardından Park ve Peyzaj projesine giriştik. Hafriyat çalışmalarına başladığımız bölgede bu çalışmaları tamamlamamızın ardından park ve peyzaj çalışmalarına hız vereceğiz. En kısa zamanda vatandaşlarımızın rahatlıkla vakit geçirebileceği muhteşem bir alan yaratacağız. Belediye Başkanlığı olarak çalışmalar hakkında önümüzdeki günlerde de bilgi vereceğimizi bildirir, tüm hemşehrilerimize saygılar sunarız” dedi. 

 
Editör: Vitrin Haber