İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamında, 81 ilde koronavirüs tedbirleri ile ilgili denetimler gerçekleştirildi. Denetimler kapsamında Gerze Kaymakamı Murat Güven, Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş vatandaşları maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Gerze’de koronavirüs pandemisine karşı dezenfekte çalışmaları devam ederken, Gerze Kaymakamı Murat Güven, Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş  esnafları ziyaret ederek denetimde bulundu.

Yapılan denetimlerde protokol üyeleri tarafından maske, sosyal mesafe ve dezenfekte unsurları denetlenirken, işyeri sahiplerine de pandemi sürecinde belirtilen hususlarda aksaklık yaşanmaması adına hatırlatmalarda bulunuldu.

KURALLARA UYARAK BU SÜRECİ KONTROL ALTINA ALACAĞIZ

Gerze’de, koronavirüs pandemi sürecinde dezenfekte çalışmalarına devam edildiğini belirten Belediye Başkanı Cevat Şensoy; “ilçemiz Kaymakamı ve İlçe Emniyet Müdürü’müzle beraber esnaflarımızı ziyaret ederek önemli üç unsuru denetledik. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları bu virüsten kurtulabilmemiz adına büyük önem arz etmektedir. Bizler de hep birlikte bu kurallara uyarak bu süreci kontrol altına alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber